Carucha Schwencke - Den Haag, psychosociale therapie, mindfulness en coaching
English
Dutch


'Carucha bedankt voor de inzichten die ik de afgelopen maanden heb gekregen. Ik ga nu op zoek naar ander werk!'
 

Groei & Ontplooiing

Alles moet snel, vlug en tegelijkertijd. Te midden van die hectiek wordt er veel van ons gevraagd. Wanneer dit ook nog eens samengaat met problemen in de relationele sfeer (partner, familie, kinderen, collega's) raken we hier zomaar het overzicht door kwijt.

Psychosociale therapie is gericht op het verhelderen en verruimen van je perspectief op persoonlijk, sociaal en maatschappelijk vlak. De nadruk ligt  op het verkrijgen van inzichten in het eigen denken, voelen, handelen en beleven. Mentaal en emotioneel vitaal creëert ruimte voor het opnieuw inzetten van groei en ontplooiing.

Hier en nu
De psychosociale benadering hanteert een divers aanbod van toepassingen ingezet vanuit het hier en nu, zonder voorbij te gaan aan ervaringen uit het verleden en met erkenning voor de pijnpunten die nu aanwezig zijn.

Van klacht naar kracht benadering
Ik draag geen oplossingen aan, wel zoek ik met jou naar reële inzetbare mogelijkheden zodat je op eigen kracht weer verder kan.
Door zelf te onderzoeken en ervaren hoe belemmerende overtuigingen jou kunnen beperken wordt je uitgenodigd gebruik te maken van je eigen capaciteiten en kwaliteiten.

Elk mens is uniek en wordt uniek begeleid
Jouw verhaal en niet het protocol staat centraal. De aandacht is gericht op hoe jij kunt leren omgaan met specifieke thema’s en patronen. Op jouw eigen wijze en tempo een stevig balans creëren, passend bij jouw unieke leefsituatie en achtergrond.


Deel met je vrienden via:

Site voor het laatst gewijzigd op 12-04-2019