Carucha Schwencke - Den Haag, psychosociale therapie, mindfulness en coaching
English
Dutch

Versterking 1e lijns GGZ

Met mijn praktijk voor Psychosociale Therapie bied ik snel, zonder wachtlijst en ook in de avond, professionele laagdrempelige zorg voor potentiële cliënten. Mijn praktijk fungeert als structurele versterking van de Eerstelijns Geestelijke Gezondheidszorg. 

HBO+ Opleidingsniveau

Ik ben HBO+ opgeleid en werk op basis van een gevarieerd clientgerichte benadering. Ik werk vanuit een integratief begeleidingsmodel om te interveniëren. Ik heb o.a. kennis van systeemtherapeutische theorieën, aandachtgerichte cognitieve therapie, transactionele analyse, oplossingsgerichte therapie, counseling en contextuele therapie. Mijn voorkeur gaat uit naar het werken vanuit de contemplatieve psychotherapie en aandachtgerichte cognitieve therapie (MBSR / MBCT).

DSM-V Psychopathologie

Ik heb op (post)hbo-niveau kennis van psychopathologie en ben bekend met de DSM-V criteria persoonlijkheidsstoornissen. Wanneer de deskundigheid ontbreekt (ernstige psychiatrische AS I- en AS II-problematiek) doe ik een verwijzing naar een meer geëigende hulpverlener, instelling of bureau.
 

Waarborg kwaliteit

Deskundigheidsbevordering geschiedt middels verplichte geaccrediteerde bij- en nascholing, en periodieke intervisie en supervisie.

- AGB-code Praktijk 90-016216
- AGB-code Zorgverlener 90-037605
- RBCZ-licentienummer 401052R
- LVPW-registratienummer 618
- VMBN geregistreerd als gekwalificeerd Mindfulnesstrainer
- College Bescherming Persoonsgegevens meldingsnummer m1360064
- Praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Den Haag onder nummer 27333131
- SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieven Geneeswijzen) registratienummer 11181

 


Deel met je vrienden via:

Site voor het laatst gewijzigd op 21-10-2021